DECOFLAME HAR SKANDINAVIENS STØRSTE SHOWROOM MED BIOPEJSE

Specialfremstillede biopejse

EFTER-MÅL-PEJSE

Alle pejse med e-Ribbon Fire kan tilpasses efter ønskede mål og består af:

  • Brænderrør (tilpasset størrelse og layout)
  • Topplade (tilpasset størrelse og layout)
  • LCD-touch-display og brændstofindgang
  • Brændstoftank og elektronik (ikke synlig, når den er installeret)

NEM INSTALLATION

Ved hjælp af e-Ribbon-teknologien kan pejsen nemt installeres næsten hvor som helst, f.eks. indbyggede vægge eller som en del af møbler – så længe den omgivende overflade er lavet af ikke-brændbart materiale.

Bioethanol som brændstof muliggør nem installation uden brug af aftræk eller skorsten – pejsen skal blot tilsluttes til hovedforsyningen.

NEM AT PÅFYLDE

Den elektroniske e-Ribbon Fire er ideel til brug på offentlige områder såsom restauranter, hoteller, kurbade og kontorbygninger med varierende driftspersonale, hvor kontinuitet og enkelthed i brugervenligheden er afgørende. Med den store brændstoftank, som indeholder flere liter bioethanol, kan e-Ribbon Fire pejsen brænde i adskillige timer på én tankfyldning.

For opnåelse af større bekvemmelighed kan et eksternt brændstofpåfyldningssystem med større brændstoftank af enhver kapacitet tilsluttes de automatiske pejse.
Læs mere her

NEM AT BETJENE

Et brugervenligt betjeningsdisplay og en fjernbetjening giver let forståelige indstillinger samt tilbagemeldinger.

Det er også muligt at kontrollere ilden ved hjælp af smartphone eller tablet via Bluetooth og Decoflame App. App’en tillader styring af flammeintensiteten, kontrol af brændstofforbrug, brændstofniveau, varmeeffekt samt forudindstilling af en tænd/sluk-timer.