DECOFLAME HAR SKANDINAVIENS STØRSTE SHOWROOM MED BIOPEJSE

Automatiske biopejse

Decoflame har lanceret e-Ribbon Fire biopejsen, som er en elektronisk styret bioethanolbrænder med det patenterede CEVB Technology (Controlled Ethanol Damp Burning). Dette meget avancerede forbrændingssystem gør det muligt at styre pejsen med fjernbetjening eller med en smart enhed (Bluetooth) via Decoflame App. Ydermere giver det intuitive touch-display let forståelige meddelelser samt feedback-beskeder.

Som en del af det alsidige udvalg af efter-mål-indbygningspejsene, giver e-Ribbon Fire mulighed for unikke tilpasningsmuligheder efter kundernes behov samt ideer. Uanset om Denver e-Ribbon Fire integreres i midten af et værelse eller som Montreal e-Ribbon Fire åben til front og bag med mulighed for en visning af de fascinerende flammer fra to tilstødende værelser, giver alle layouts, designs og finishs liv til rummet.

Den patenterede CEVB-teknologi gør det muligt for brugeren at kontrollere flammeintensiteten og dermed varmeeffekten i seks flammeniveauer samt overvåge brændstofniveauet i tanken. En større tankvolumen -sammenlignet med en manuel brænder – mindsker hyppigheden af genopfyldninger.

Touch-displayet, den radiofrekvenstyrede fjernbetjening eller smart enheden gør pejsen meget brugervenlig.

Decoflame e-Ribbon Fire er udstyret med sikkerhedsfunktioner såsom spild- og temperatursensorer, som giver automatisk meddelelse under driften og dermed absolut tryghed for forbrugeren.

SPECIFIKATIONER
Fjernbetjening
Styring med smart enhed via App
6-trins flammeregulering (1-5 & Eco-Wave)
LCD touch-display
Oplysninger om driftsstatus og brændstofniveau
Sikkerhedskammer
Systemlækagesensor med automatisk afbrydelse
TV-temperaturføler med automatisk afbrydelse
Ekstern tank med automatisk brændstofpåfyldningssystem
Smart Home-forbindelse
Lang flammelinje
Eco-Wave
Eco-Switch

DECOFLAME APP
Som alternativ til Decoflame fjernbetjening er den banebrydende teknologi til bioethanolpejsene nu tilgængelig til både Apple og Android-produkter. Desuden kan Bluetoothforbindelsen kombineres med et Smart-Home.system via et RS-232-kabel. Men sit enkle og brugervenlige design, kan Decoflame App’en styre én eller flere pejse fra samme enhed.

    Decoflame App’en kan bruges til at:

  • Tænde/slukke pejsen
  • Justere flammens intensitet
  • Styre varmeeffekten
  • Kontrollere brændstofniveauet i tanken
  • Kontrollere den estimerede brændetid
  • Indstille den automatiske slukningstimer