DECOFLAME HAR SKANDINAVIENS STØRSTE SHOWROOM MED BIOPEJSE

Bioethanol

DET GRØNNE ALTERNATIV

I dag har bioethanolen mange anvendelsesmuligheder: Blandet med benzin gør det transportbrændstoffet mere bæredygtigt. Kosmetik-, medicin- og fødevareindustrien bruger det i deres produktionsprocesser og sidst men ikke mindst, bruges den rene Bioethanol i Decoflame pejsene, der med den rene forbrænding skaber de smukke dansende flammer.

REN EMISSION

Under brændingen omdannes bioethanolen til vand og dampkuldioxid (CO2). Kuldioxiden absorberes af planter, som optages via fotosyntese og hjælper planten med at vokse. Denne uendelige cyklus med skabelse og forbrænding af energi – på sin vis genanvendelse af energi – gør bioethanolen til et kulstofneutralt brændstof.

EFFEKTIV GRØN ENERGI

På grund af den rene forbrænding af bioethanolen er der ikke brug for hverken aftræk eller skorsten til Decoflame pejsene – hele varmen forbliver indenfor. Det er dét, som gør bioethanolpejsene meget effektive og attraktive.

OPBEVARING OG HÅNDTERING

Bioethanolen er klassificeret som brandfarlig væske, klasse 1B (til brandbarhed) og klasse 3 PGII (til transport) og reguleres af forskellige standarder verden over. Før ibrugtagning af Decoflame bioethanolpejsen, skal man gøre sig bekendt med samt overholde disse regler for at kunne opbevare, håndtere, påfylde og bruge dette brændstof sikkert samt lovligt.

BIOETHANOL VS. DENATURED BIOETHANOL

I overensstemmelse med forskellige globale regler kan 100% rent bioethanol ikke sælges af hensyn til menneskelig konsumering. Bioethanol er derfor denatureret med forskellige stoffer til detailformål. Bioethanolen forhandles under navne som Denatureret Ethanol, Methylerede Spiritus, Denatureret Alkohol og lignende.

BIOETHANOL OG DECOFLAME PEJSE

Alle Decoflame bioethanol pejse kan kun betjenes med bioethanol på mindst 96%, men maks. 97,5% renhed. Vi anbefaler Decoflame bioethanol, som har en alkoholprocent på 96,5%.