DECOFLAME HAR SKANDINAVIENS STØRSTE SHOWROOM MED BIOPEJSE

Lang flammelinje

Én af Decoflames mere unikke løsninger er fremstillingen af op till 5m lange flammer, som er fremstillet af enkeltmodulbrændere, som giver en lang flammelinje i enhver dimension. Dette elektroniskstyrede model kan opdeles i flere brændingszoner, der kan betjenes særskilt. Via det patenterede CEVB-Technology (Controlled Ethanol Damp Burning) kan alle Decoflame’s automatiske pejse tilkobles ‘Smart Home System’ og kan styres med fjernbetjening eller fra en smart enhed via Bluetooth. Desuden muliggør e-Ribbon-teknologien tilknytte begrebet varmegenvinding til bioethanolpejse, der kan tilkobles ventilationssystemet. Dette giver en jævn fordeling af varmeeffekten til andre rum. Derfor er denne pejs den perfekte løsning til passive huse.

ECO-WAVE

Eco-Wave er det 6. flammeniveau på Decoflame e-Ribbon Fire-brænderen, hvilken giver et eksklusivt og miljøvenligt alternativ til de eksisterende muligheder på markedet.

Denne funktion gør det muligt at reducere forbruget af biobrændstoffet med op til 50%, mens du nyder den meget naturlige og charmerende visuelle effekt af de dansende flammer. Ved at kombinere funktionaliteten af ​​det lave brændstofforbrug med de skønne flamme, giver Eco-Wave mulighed for at nyde pejsehyggen over længere tid.

ECO-SWITCH

Usædvanligt lange pejse kan enten have én enkelt flammelinje eller opdelt i flere brændingszoner.

Eco-switch er en funktion, der styrer brændingszonerne med en konstant varmeeffekt og sparer brændstof. Hvis temperaturen stiger over den ønskede grænseværdi, kan én eller flere brændere slukkes, mens der stadig er mulighed for at nyde ilden.