DECOFLAME HAR SKANDINAVIENS STØRSTE SHOWROOM MED BIOPEJSE

Sikkerhed

BETJENINGSSIKKERHED

Med designet, funktionaliteten og forbrugersikkerheden in mende, er alle Decoflame pejse grundigt testet under produktionen. Den manuelle Decoflame brænder indeholder sikkerhedssymboler og markeringer, der giver klart forståelige vejledninger til sikker drift af produktet. Den elektronisk styrede Decoflame e-Ribbon Fire indeholder et højt udviklet sikkerhedssystem, der sikrer, at potentielle farlige brugerfejl under driften udelukkes.

Uanset om den manuelle eller meget avanceret elektronisk styret brænder anvendes, er alle Decoflame-pejsemodellerne udstyret med en omfattende brugervejledning, hvor alle aspekter fra håndteringen af brændstoffet, optænding, regulering af flammen til slukning af flammen, er detaljeret forklaret for at skabe tryghed og sikkerhed under driften.

VORES FØRSTEPRIORITET

Hvad angår alle pejsetyper, er det vigtigt at overholde sikkerhedsanvisningerne ved brug af bioethanolpejse. Det er derfor vigtigt at tage sig tid til at gennemlæse alle sikkerhedsprocedurerne inden brugen af en Decoflame pejs samt at oplære andre brugere af pejsen.

Denne type pejseteknologi er desværre ikke velkendt og derfor anbefaler Decoflame, at ejere omhyggeligt oplærer enhver potentiel bruger af pejsen for at sikre, at alle er opmærksomme på de potentielle farer forbundet med brugen af bioethanol som brændstof.

 FORMNING AF FREMTIDEN

Gennem vores deltagelse som medlem af Det Europæiske Ekspertpanel, som har arbejdet på implementeringen af en fælles europæisk standard for bioethanolpejse, har vi ikke kun været i stand til at få et unikt indblik i de kemiske og fysiske processer omkring bioethanolpejse, men også bidraget væsentligt til fremtidens forbrugersikkerhed omkring bioethanolpejse.

Med know-how igennem det daglige arbejde med biokemikere og eksperter i hele branchen, er Decoflame i stand til at skabe de sikreste bioethanolpejse på markedet og tilbyder unikke løsninger til et ethvert behov.