Elektrisk Biopejs

Hos Decoflame fremstilles der 2 typer elektrisk biopejs: Denver e-Ribbon Fire og Denver e-Ribbon Basic.

Begge elektroniske biopejse er lukkede systemer, udstyret med det patenterede CEVB Technology (Controlled Ethanol Vapor Burning), som gør det muligt at styre pejsen med fjernbetjening eller via en smart enhed (Bluetooth) med vores Decoflame App.

Vil du vide mere om vores elektroniske brændere kan du finde alt den nødvendig information her.

Decoflame Montreal biopejs indsats showroom

Biopejs Indsatse

Med en elektronisk indbygnings biopejs kan der hurtigt skrues op for hyggen i hjemmet – dansk design og kvalitet til den kvalitetsbevidste.

Decoflame Denver Corner, drop-down biopejs med 90 graders knæk

Drop-down Biopejse

Skab spændende og lækre miljøer i boligen med en elektronisk biopejs. Der er standard størrelser, samt customized modeller.

Decoflame Torino Multi, væghængt biopejs møbel i sort

Væghængte Biopejse

Er pladsen trang, men prioriteten en let betjent biopejs, er disse modeller med et stramt og enkelt design en oplagt mulighed.

Austin fritstående biopejs

Fritstående Biopejse

Med et stort rum kan man med fordel anvende en fritstående model som rumdeler. Med en elektronisk brænder betjenes de nemt og hurtigt.

denver-ellipse-automatisk-bord-biopejs-mødelokale-small-580x274

Bord Biopejse

Til konferencebordet, receptionen eller det store spisebord er en elektronisk bord biopejs en imponerende feature.

Decoflame biopejs i clic møbel

Biopejs i møbel

Vælg selv hvor biopejsen skal placeres. Elektronisk biopejs integreret i et møbel, er placeringsmulighederne mange for hyggelige kroge i hjemmet.

Biopejs v. traditionelle pejse

I modsætning til mere traditionelle pejse anvender Decoflames pejse kun bioethanol, som består af 96,5% rent sprit. Det vil sige, at der ikke er behov for hverken aftræk eller skorsten. Der dannes derfor ikke røg eller aske, som man kender fra de mere konventionelle pejse og brændeovne som brænder fossile brændstoffer mm.

En biopejs må ikke sidestilles med en konventionel pejs som primær varmekilde. En biopejs er en sekundær varmekilde, som kan supplere med en hurtig og god varmekilde på en kølig dag.
Biopejsen fungerer godt sammen med genvækstsystemer i huset, som kan transportere den hurtige varme rundt.

Biopejsene er nemme at installere, hvad enten det er en væghængt, fritstående eller indbygningsmodel.
Indbygningspejsen kræver lidt mere i forhold til konstruktion af væggen. Dette løses dog let med de medfølgende tegninger, der følger biopejsen.

I forhold til valget af biopejs, er det en god idé at undersøge hvor stort et rum den skal stå i grundet iltforbruget. Vælg derfor en biopejs der størrelsesmæssigt passer til rummet.

Få råd og vejledning til køb af din biopejs hos Decoflame eller hos din nærmeste forhandler. Du kan kontakte os her

Scroll til toppen