It’s a match! byJEMA + Decoflame

Uderummet bliver stadig en større del af danskernes bolig.

Vi gør os umage for at skabe et uderum som både er hyggeligt og afslappende at befinde sig i med flotte grønne planter, smukke blomster, lækre udemøbler og ikke mindst levende ild.

Hos Decoflame er vi derfor stolte over at kunne fortælle, at vi har indgået samarbejde med den danske virksomhed byJEMA.

byJEMA er grundlagt i 2019 og er en dansk design- og producentvirksomhed af stålprodukter til uderummet.

byJEMA designer, tegner og producerer selv alle deres smukke produkter på deres fabrik i det centrale Jylland.

Læs mere

Vores samarbejde med byJEMA startede, da byJEMA kiggede forbi og fik opsat de smukke corten plantekasser som vi har fået lavet på bestilling, udenfor hovedindgangen til vores showroom og butik i Vestbjerg.

Selv uden planter pyntede de karakteristiske corten plantekasser på forpladsen.

Men looket blev dog helt fuldendt med smukke grønne planter!

Som prikken over i’et valgte vi at bruge et speciallavet modul til plantekasserne, hvor der er plads til at installere en biopejs.

Hos Decoflame kan vi drage fordel af, at vi ligesom byJEMA også er en produktionsvirksomhed, som selv producerer vores biopejse lokalt i Vestbjerg. Vores tekniske tegner og produktion gik straks i gang med at ombygge vores udendørs Nice brænder, så den kunne passe sammen med plantekasserne fra byJEMA. Indsatsen så sådan ud:

OG vi er blevet ret VILDE med resultatet!

De speciallavede biopejse passer perfekt til plantekassernes minimalistiske cortenstål og sammen skaber de et eksklusivt men hyggeligt udtryk. Dette set-up giver hyggebelysning og komfort og danner perfekte rammer for at nyde solnedgangen fra haven eller terrassen.

Her kan du se det færdige resultat:

Vi er så tilfredse med det færdige resultat og vi glæder os til at fremvise det! Så kom endelig forbi vores showroom og nyd udemiljøet og se vores skønne biopejse -du kan finde vej lige her!

 

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Relaterede indlæg

Monaco – udendørs biopejs

Monaco-serien er en række biopejse designet til både inden- og udendørs brug. Med fokus på hyggen og romantikken ved en åben ild i de lange

MØD LONDON

Vi har glædet os rigtig meget til at byde velkommen til vores nyeste biopejs, London!   London adskiller sig fra mange af vores andre biopejse,

Scroll til toppen