SET THE MOOD. WHEREVER, WHENEVER

Tilbehør

Hvad er kooduu?

kooduu er en hollandsk virksomhed med rødder i Danmark. De danske rødder afspejler sig tydeligt i kooduus vision om, at skabe produkter der udstråler det danske koncept ’hygge’. Virksomheden blev grundlagt i 2017 med det formål, at skabe produkter der bidrager til hygge og bringer folk sammen.

Vi kan nikke genkendende til kooduus vision som virksomhed, og vi synes, at produkterne passer rigtig godt ind i den stemning, vi forsøger at skabe med vores egne biopejse. Det er netop derfor, at vi har valgt, at indgå et samarbejde med kooduu og blive forhandler af deres nordiske livsstilsprodukter. Vores udvalg af kooduus sortiment omfatter trådløse højttalere med indbygget vinkølere og lys, olielamper med indbygget bluetooth højttaler, dæmpbare og trådløse LED-lamper og fyrfadslys der kører på 100% vegetabilsk olie.     

Produkterne har en høj grad af funktionalitet og smukt design, og samtidig er de prissat til helt rimelige priser. Du finder alle kooduu-produkter, som vi forhandler, her på siden men du kan som altid også finde alle produkterne i vores fysiske showroom i Nordjylland -du kan finde adressen lige her.

Scroll til toppen