DECOFLAMES NYESTE BIOPEJS: TOKYO

Vores nyeste biopejs hedder Tokyo og er en luksuriøs væghængt biopejs med klassiske og minimalistiske detaljer, og med dén twist at den er rund.

 

Tokyos Specifikationer:

 • Diameter på Tokyos case: Ø830 mm
 • Toppens dybde: 98 mm / bundens dybde: 257 mm
 • Brændertype: 670 Denver Basic (elektronisk)
 • Materiale på rammen: Aluminium
 • Finishs til den tværgående halvcirkel:
  • Poleret stål
  • Hvid
  • Sort
  • Børstet stål
  • Børstet kobber (tillæg på 800kr.)
  • Børstet messing (tillæg på 800kr.)
 • Intro-Pris: Elektronisk Basic brænder: 39.500kr (eks. moms) (prisen er eksklusive montering, levering og service)
 • Forbrug: 4 liters tank = op til 20 timers brændetid, dog afhængig af indstillinger

Tokyo har været på drømme- og tegnebrættet i et stykke tid, og designeren har gjort sig mange tanker under processen:

Der har under designprocessen været fokus på at opnå en biopejs med identitet og karisma. Dette kommer blandt andet til udtryk i det skarpe snit på tværs af pejsen

-Palle H. Jørgensen, in-house Produkt- og udviklingsingeniør v. Decoflame

 Tokyos designer, Palle, har en arbejdsproces, der stikker dybere end hvad man måske umildbart vil tro. Først får han en ide til produktet, og ofte har han fundet frem til navnet på modellen, før han går i gang. Med Tokyo har visionen lige fra start været at bryde med geometrien og de skarpe linjer og derved skabe et nyt og mere organisk udtryk med den runde form. Navnet Tokyo skaber desuden associationer til asien, Feng Shui og harmoni mellem indretning og menneskerne. Alt dette har Palle haft in mente helt fra Tokyos første streger:

Efter den første skitse videreudviklede Palle på konceptet og fik tilpasset designet med korrekte mål:

Herefter begyndte udviklingen af en prototype som gør det muligt at teste skitsen i form af en håndgribelig og reel prototype.

Trods Tokyos enkle og stilrene udseende, har Tokyos runde facon været ensbetydende med en forholdsvis omfattende proces, idet Tokyos plader er valset. Valsning er et manuelt buk på pladerne som danner kurven og skaber rammerne for Tokyos smukke runde form. Tokyo består af mange håndværksmæssige- og funktionelle detaljer, og produktionen af Tokyo skal ikke underkendes, men kræver tværtimod tid og fokus. Netop tid og fokus kan ydermere ses i andre detaljer i Tokyo, såsom det skarpe snit på tværs af pejsen og den skrå vinkel. Den skrå vinkel er lavet efter designerens ønske om at Tokyo skulle være en pejs der ikke kun gav sig fuldt ud fra én vinkel, men at man får en pejs der giver sit eget unikke udtryk på trods hvor den ses fra.

Tokyo er som bekendt en væghængt pejs, men den kan også installeres som en reces i væggen, idet den også kan monteres i et hul i væggen. Som reces i væggen kan Tokyo også give et andet look, end hvis den hænger på væggen, da den da vil stikke mindre ud fra væggen og derved ikke fylde ligeså meget i rummet. Sådan her kan det eksempelvis se ud med Tokyo som reces:

Tokyo er designet, udviklet og produceret på vores hovedkontor med in-house produktion i Nordjylland, præcis ligesom alle vores andre biopejse. Showroomet ligger i Vestbjerg lige udenfor Aalborg, og du kan finde adressen lige her. Vi er stolte af at have en kontrolleret og etisk produktion i Danmark, og den sikkerhed det giver dig som kunde hos Decoflame.

Vi har glædet os til at afsløre Tokyo, og vi håber at du elsker den! Hvis Tokyo har vagt din interesse, og hvis har du lyst til at bestille dine egen Tokyo, så kan du bruge dette link.

 

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Relaterede indlæg

Monaco – udendørs biopejs

Monaco-serien er en række biopejse designet til både inden- og udendørs brug. Med fokus på hyggen og romantikken ved en åben ild i de lange

MØD LONDON

Vi har glædet os rigtig meget til at byde velkommen til vores nyeste biopejs, London!   London adskiller sig fra mange af vores andre biopejse,

Scroll til toppen