Vi har glædet os rigtig meget til at byde velkommen til vores nyeste biopejs, London!

 

London adskiller sig fra mange af vores andre biopejse, for visionen med denne har fra start været at producere en biopejs i en lavere prisklasse. Trods visionen om den lavere pris, har hverken den høje kvalitet eller den danskkontrollerede produktion været til debat, for lige meget hvad går vi ikke på kompromis med Decoflame-DNA’et.

Derfor kan vi nu præsentere denne udendørs, danskdesignet, danskproduceret og stilrene terrassevarmer. London er nemlig en udendørs høj kubeformet biopejs, hvor de minimalistiske detaljer er i fokus, både i formen men også i farvemulighederne; sort, hvid og det populære corten stål.

 

Londons Specifikationer:

Mål på London case: H: 1300 mm x B: 420 mm x D: 420mm

Brændertype: manuel brænder – Denver Basic

Materiale: pulverlakeret stål med hærdet glas

Finishs: sort, hvid eller corten

INTRO-Pris: 7495kr. inklusive moms (gratis levering ved bestilling på webshop)

  • Efter introperioden er prisen 9.995kr. inklusive moms

Kapacitet: 3,2 liter bioethanol

Forbrug: op til 6 timers brændetid, dog afhængig af indstillinger

 

Visionen med London var som sagt at skabe en biopejs af samme høje kvalitet og standard som sædvanligvis, men til en lavere salgspris. Derfor var der naturligvis nogle overvejelser som designeren bag London skulle gøre sig, før produktionen af London kunne begynde:

 

”Da vi begyndte at designe London, var udgangspunktet, at vi ville designe en terrassevarmer folk kan samles om. En stilren pejs med et indbydende udtryk, der samler folk på de kølige aftner.”

-Palle H. Jørgensen, in-house Produkt- og udviklingsingeniør v. Decoflame

 

Londons designer, Palle, havde altså et mål om at producere en mere budgetvenlig biopejs, men ville samtidig sørge for at bibeholde Decoflames stil og karisma i produktet. Navnet London opstod umiddelbart efter biopejsens form blev fastlagt, fordi den skabte associationer til det høje klokketårn Big Ben i London og biopejsen skulle derfor naturligvis opkaldes efter den smukke og majestætiske by London. Høje tårne og enkelte linjer havde Palle in mente, helt fra de første stregtegninger opstod:

Efter den første skitse af London videreudviklede Palle på konceptet og fik tilpasset designet med korrekte mål:

 

Herefter startede vores in-house produktion på en prototype, som gjorde det muligt at teste skitsen i form af en håndgribelig og reel prototype.

London er konstrueret uden svejsninger og består i stedet af samlingspunkter af afrundede hjørner som gør kanterne til en smuk detalje. Svejsning kræver mange arbejdstimer i produktionen, og undladelsen af disse har derfor været ensbetydende for prisen.

London er som sagt en udendørs terrassevarmer med høje glassider, der beskytter imod træk og derved sikrer smukke og store flammer. Der er desuden et stort opbevaringsrum under brænderen, som nemt kan åbnes og lukkes. Dette rum er oplagt til opbevaring af bioethanol, slukkeredskaber, regnslag eller et tæppe til de sene og kølige aftener, hvor London bidrager med flotte flammer og en god varme. Denne terrassevarmer har derudover også hjul under bunden, som gør det nemt at flytte den ind under et halvtag eller rundt på terrassen. Vi synes, at Londons minimalistiske udtryk bidrager til et udemiljø på den flotteste og mest stilede måde, om det er i samspil med planter eller havemøbler, se selv:

 

London er naturligvis designet, udviklet og produceret på vores hovedkontor med in-house produktion i Nordjylland, præcis ligesom alle vores andre biopejse. Hvis der er én ting som definerer Decoflame er det præcis dette, og det har vi ikke tænkt os at lave om på. Vi er nemlig enormt stolte af at have vores kontrolleret og etiske produktion i Danmark, og den sikkerhed det giver dig som kunde hos Decoflame.

Hvis du også har lyst til at opleve alt det Decoflame er og alle vores luksuriøse produkter, så kan du finde vores showroom i Vestbjerg lige udenfor Aalborg -adressen finder du lige her.

 

Vi har glædet os til at offentliggøre London, og vi håber at du elsker den! Hvis du vil have fingrene i London, så kan du bruge dette link.

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Relaterede indlæg

Monaco – udendørs biopejs

Monaco-serien er en række biopejse designet til både inden- og udendørs brug. Med fokus på hyggen og romantikken ved en åben ild i de lange

MØD LONDON

Vi har glædet os rigtig meget til at byde velkommen til vores nyeste biopejs, London!   London adskiller sig fra mange af vores andre biopejse,

Scroll til toppen