DECOFLAME HAR SKANDINAVIENS STØRSTE SHOWROOM MED BIOPEJSE

Om os

Decoflame, er én af ​​de førende producenter af eksklusive bioethanol-pejse. Firmaet blev lanceret i 2008 af designeren Kjell Thomsen. Decoflame, som er beliggende i det nordlige Danmark, huser bl.a. fabrikslokaler – hvor pejsene omhyggeligt bliver fremstillet og testet – skandinaviens største showroom med over 30 bioethanolpejse samt kontorfaciliteter.

Decoflame pejsene kombinerer banebrydende teknologi med kvalitet og funktionalitet af ​​skandinavisk design, hvilken giver indretningen enkelt unik stil.

Med et veletableret og verdensomspændende netværk, professionelt personale, omfattende og informative materialer samt tekniske specifikationer, tilbyder Decoflame arkitekter og indretningsarkitekter samt private kunder, den perfekte pejseløsning til ethvert unikt projekt.

westminster & manhattan biopejse

Alle Decoflame’s pejse er produceret og testet af højt kvalificeret fagfolk på fabrikken ved hjælp af førsteklasses kvalitetsmaterialer, der øger pejsenes sikkerhed. Decoflame bioethanol-pejse er udstyret med en række sikkerhedsmæssige sensorer, f.eks. til spild-, temperatur- og niveausensorer, som sikrer en sikker daglig drift af pejsen.

Decoflame anvender ekspertise- og designerkompetencer i at udvikle både standard og efter-mål pejse til eksklusive ejendomsprojekter, private hjem såvel som til restaurationsbranchen.

Værdier

PASSION

Decoflame bringer lidenskab ind i alt, hvad de foretager sig. Deres passion er, at designet skabes igennem deres kunders oplevelse. Gennem deres oprigtige engagement og faglig ekspertise, hjælper Decoflame deres kunder med at realisere kundens ønsker på det højeste serviceniveau.

STOLTHED

Decoflame er stolte af at udvikle produkter af  høj værdi, kvalitet og sikkerhed samt sætte  nye standardiseringer indenfor produkternes ydeevne. Med stolthed i alt hvad Decoflame foretager sig sikres, at Decoflame fortsætter  med at understøtte deres kunder med ekspertiseviden og erfaring.

VEDHOLDENHED

Decoflame er vedholdende i deres dedikation til produkt- og serviceekspertise samt deres forpligtelse til at opbygge en sund og bæredygtig forretning. Dette gøres ved at fokusere på udformningen og realiseringen af deres nye ambitioner og ideer til en fantastisk  oplevelse for kunderne.