Decoflame

Dansk virksomhed som kombinerer teknologi, kvalitet og stilrent nordisk design

Burning inspiration

Med mere end 10 års erfaring er Decoflame ApS én af ​​de førende producenter af eksklusive biopejse. Firmaet blev lanceret i 2008 af Kjell Thomsen.

Decoflames faciliteter – bestående af fabrik, hvor alle pejsene omhyggeligt bliver fremstillet og testet samt et 800kvm stort, indbydende showroom – er beliggende i Vestbjerg, Nordjylland.

Passion

Hos Decoflame er vores passion at udvikle, skabe og designe kvalitets biopejse i samarbejde med vores samarbejdspartnere og kunder.

At være i front og innovative samt hjælpe vores kunder med at realisere deres ønsker om den perfekte biopejse til hygge, liv og stemning.

Vedholdenhed

Vi er vedholdende i vores dedikation til både produkt- og serviceekspertise.

Vi arbejder fokuseret og målrettet på realiseringen af vores ambitioner og nye produkter til vores kunder.

Stolthed

Vi er stolte af at udvikle danske kvalitetsprodukter af høj værdi med sikkerhed for øjet.

At sætte nye standardiseringer indenfor produkternes ydeevne og sidst men ikke mindst: Stolte af at have mere end 10 års erfaring og masser af ekspertviden inhouse.

Samarbejde

I vores udvikling og produktion af produkterne, har vi valgt at arbejde sammen med flere professionelle nordjyske virksomheder.

. Derved får vi den ønskede kvalitet af produkterne til vores kunder. Ved at producere nordjyske produkter er Decoflame ligeledes en bæredygtig virksomhed med miljøet som en vigtig parameter.

Dansk kvalitet

Vores danskproducerede biopejse kombinerer banebrydende teknologi med både kvalitet og funktionalitet. Udvalget er bredt og varieret med både standard og specialfremstillede biopejse.

Biopejsene produceres og testes af kvalificeret fagfolk på fabrikken inden afsendelse. Decoflame biopejse er udstyret med en række sikkerhedsmæssige sensorer, f.eks. til spild-, temperatur- og niveausensorer, som sikrer en sikker daglig drift af pejsen.

Decoflame tilbyder arkitekter, indretningsarkitekter, virksomheder samt private kunder den perfekte biopejseløsning til ethvert unikt projekt.

Har du en spændende idé til et projekt, hvor du gerne vil have implementeret en biopejs? Så tag kontakt til os her.

Decoflame Showroom

Nyt Showroom

I 2018 åbnede vi dørene til vores nye showroom. Det har været et spændende og givtigt samarbejde mellem den innovative stifter Kjell Thomsen og den dygtige cand. arch Jesper Henriksen fra Middelfart.

Her er de tanker, der er lagt bag projektet fra arkitetkens, Jesper Henriksens side:

Oplevelsen af at se igennem ild.

Vores tilgang til projektet var at skabe et rum, som understreger og spiller med på oplevelsen af bølgende flammer, som giver varierede brydninger af lys og linjer.Hovedbegrebet og disponeringen i tegnearbejdet, er baseret på ideen om et ”torv” – et centreret punkt, hvorfra forskellige skrå, skæve linjer og akser løber ud fra. Det har været ønsket, at skabe en balance mellem overraskelse, vilde linjer og renhed i en struktureret helhed.

Materiale og farvevalg har vi bevidst valgt rolige og neutrale, for at understrege det centrale element – pejsen.

Det har været målet, at skabe forskellige rumfornemmelser – så man som besøgende kan finde inspiration og drømme om en smuk pejs i egne omgivelser.

Partnere

decoflame partner - eurodan-huse
decoflame partner - hhm
decoflame partner - ideal-huse
decoflame partner - iversen&alsted
decoflame partner - k2huset
decoflame partner - kfs
decoflame partner - lind&risør
decoflame partner - lasse-larsen-huse
decoflame partner - lundhøj-jensen-byg
decoflame partner - menzer&kristensen
decoflame partner - preben-jørgensen
decoflame partner - villa-nordic
Scroll til toppen