DECOFLAME HAR SKANDINAVIENS STØRSTE SHOWROOM MED BIOPEJSE

Hundredevis af eksklusive biopejse til luksusejendom i det centrale London

Decoflame har haft fornøjelsen af ​​at levere adskillige eksklusive bioethanolpejse til én af ​​nyeste luksusejendomsprojekter ‘190 Strand’ i det centrale London. De ekstravagante lejligheder, rækkehuse og penthouse er beliggende i et område, der er internationalt anerkendt som Capitals teater med pulserende natte- og kulturliv samt shopping.

I forbindelse med ’190 Strand’ boligprojektet, foreslog Decoflame Westminster Basic biopejsen. Denne moderne bioethanolpejs kombineret med en traditionel twist, der ligner en tidløs træpejs, komplimenterer den moderne og alligevel klassiske indretning. Med den rene forbrænding, kan pejsen installeres hvor som helst, da det hverken kræver skorsten eller ekstra ventilation. Den rene forbrænding bevirker også at bioethanolpejsen er vedligeholdelsesfri, da pejsen ikke udvinder røg eller aske. Man kan bare læne sig tilbage og nyde de dansende flammer.

Modellen udskiller sig fra Decoflame’s bioethanolpejse-serie, da det er en indbygningspejs med en stensætning, som udstråler klasse til den luksuriøse boligindretning. Den teknologisk avanceret pejs Westminster Basic, kan udstyres med fjernbetjening eller en smartphone/tablet, hvilket giver et intuitivt og brugervenligt produkt.

Projektet er udført i samarbejde med St. Edwards Homes Ltd.