Guide til Returnering

I denne guide vil du få råd og vejledning til hvordan du retunere en vare købt på vores webshop decoflame.dk

Forbrugeraftaleloven

I henhold til Forbrugeraftaleloven §§ 18-25 (fortrydelsesret) har du 14 dages fortrydelsesret når du handler online. Ønsker du at returnere din vare inden for denne tidsramme kan du selvfølgelig gøre det. Specielt fremstillede biopejse og biopejse på specialmål er udtaget af dette.

Send varen retur inden for 14 dage

Det er vigtigt at du sender varen retur inden for 14 dage efter modtagelse hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Decoflame forbeholder sig retten til at efterspørge dokumentation på at varen er afsendt fra køber inden for fortrydelsesrettens periode. Denne dokumentation kan være en kvittering fra enten pakkeshop, postbutik eller fragtmanden. Denne dokumentation er ligeledes vigtig for dig(køber) da du er ansvarlig for varen indtil Decoflame har modtaget varen. Det vil derfor også være dig som skal betale for eventuelle skader undervejs, eller hvis varen forsvinder i posten.

Tilbagebetaling

Når du bruger din fortrydelsesret, skal du have dine penge retur. Decoflame tilbagebetaler dine penge så snart vi modtager returvaren.

Er varen forringet i værdi ved tilbageleveringen til Decoflame, og skyldes det, at du har brugt den mere, end man kan og må i en fysisk butik, kan du forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Guide til returnering af varer købt på Decoflames webshop

Bemærk, at du ikke kan returnere en vare til os, uden først at have optaget kontakt til os eller udfyldt returformularen på hjemmesiden www.decoflame.dk

Ønsker du at returnere en vare inden for din 14 dages fortrydelsesret – skal du gøre følgende:

Skriftligt meddele at du ønsker at sende din vare retur. Ved at udfylde vores Returformular.

Vi modtager ikke forsendelser sendt som “modtager betaler” eller postopkrævning eller pr. efterkrav.

Returnering skal ske til vores adresse:

Decoflame ApS
Att.: Logistik – port 1
Vang Mark 2 
9380 Vestbjerg
Danmark

HUSK AT VEDLÆGGE KOPI AF DIN FAKTURA SAMT UDSKRIVE, UDFYLDE OG VEDLÆGGE DENNE RETURSEDDEL

Når du skal sende din vare tilbage er det måske nødvendigt at anvende en fragtmand, da mange af vores produkter er for store til at blive sendt som alm. post. Decoflame kan derfor anbefale følgende fragt muligheder/selskaber:

DSV
Interfjord

Vores åbningstider for varemodtagelse er følgende:

Man- Tors:   08.00 – 16.00
Fredag:         08.00 – 15.30

Returformular
  • Er der en bestemt årsag til at du ønsker at returnere din vare? Vi ønsker altid at forbedre os selv og vores produkter - derfor vil det være en stor hjælp hvis du har mulighed for at give os din feedback.
Scroll til toppen