Sikkerhed

Brug altid din sunde fornuft, når du har med åben ild at gøre – og respekter de angivne foranstaltninger!

Med designet, funktionaliteten og forbrugersikkerheden in mende, er alle Decoflames biopejse grundigt testet under produktionen. Den manuelle Decoflame brænder indeholder sikkerhedssymboler og markeringer, der giver klart forståelige vejledninger til sikker drift af produktet.

De elektronisk styrede Denver e-Ribbon Fire og Denver e-Ribbon Basic indeholder et højt udviklet sikkerhedssystem, der sikrer, at potentielle farlige brugerfejl under driften udelukkes.

Uanset om den manuelle eller meget avancerede elektronisk styrede biobrænder anvendes, er alle modellerne udstyret med en brugervejledning, hvor aspekter fra håndteringen af brændstoffet, optænding, regulering af flammen til slukning af flammen, er forklaret for at skabe tryghed og sikkerhed under driften.

Hvad angår alle pejsetyper, er det vigtigt at overholde sikkerhedsanvisningerne ved brug af biopejsen. Gennemlæs derfor alle sikkerhedsprocedurerne inden brug. Da denne type pejseteknologi desværre ikke er velkendt for alle, er vores anbefaling omhyggeligt at oplære enhver potentiel bruger af biopejsen for at sikre, at alle er opmærksomme på de potentielle farer forbundet med brugen af bioethanol som brændstof. Se datablad.

Formning af fremtiden

Gennem vores deltagelse som medlem af Det Europæiske Ekspertpanel, som arbejder på implementeringen af en fælles europæisk standard for bioethanolpejse, er vi ikke kun været i stand til at få et unikt indblik i de kemiske og fysiske processer omkring bioethanolpejse, men også bidraget væsentligt til fremtidens forbrugersikkerhed omkring bioethanolpejse.

Med know-how igennem det daglige arbejde med biokemikere og eksperter i hele branchen, er Decoflame i stand til at skabe de sikreste bioethanolpejse på markedet og tilbyder unikke løsninger til et ethvert behov.